Resources

TypeNameDescriptionModifiedSize
application/pdfRaport studimor D&ERaport studimor D&E24/10/20191MB
application/pdfMbrojtja Efektive te viktimave te dhunes Mbrojtja Efektive te viktimave te dhunes24/10/2019356KB
application/pdfUdhezues Praktik Monitorimi i Sistemit Gjyqesor ne TropojeUdhezues Praktik Monitorimi i Sistemit Gjyqesor ne Tropoje24/10/20192MB
application/pdfRaport Monitorimi i gjykimeve administrative Raport Monitorimi i gjykimeve administrative24/10/20194MB
application/pdfRaport Studimi dhe Monitorimi i GjykatesRaport studimi dhe Monitorimi i Gjykates se rrethis te Tropojes24/10/20192MB
application/pdfRaport Monitorimi mbi Sherbimet Administrative ne gjykateRaport Monitorimi mbi Sherbimet Administrative ne Gjykaten e Shkodres24/10/20195MB
application/pdfMonitoring Report SEEPMonitoring Report SEEP24/10/2019542KB
application/pdfMonitoring Report Monitoring Report EDFAT24/10/20191MB
application/pdfMonitoring Report Monitoring Report 24/10/20192MB
application/pdfProject Report Project Report QZHK24/10/20192MB
All Save the Children publications are free

Pages